onsdag 29 april 2009

Mysig dag!

Har nu på em/kvällen planterat massa blommor.
I rabatten blev det 5 st olika luktpioner och längst ut närmast oss blev det en vit löjtnantshjärta och en rosa löjtnantshjärta. Sen har jag planterat massa fint i krukor, ska ta lite bilder så ni får se va fint det blev :)

Har legat i hammocken idag och läst bok, mysigt. Köpte nya dynor till den i måndags, blev så fint så!

Haha, köpte min favvistidning igår och så läste jag det bästa i tidningen idag "läsarnas bekännelser" Höll på och garva ihjäl mig, det finns verkligen folk till allt. Läste om en tjej/kvinna hon var i matbutiken och skulle handla middag men hade helt glömt bort vad hon skulle ha...så vid grönsaksdisken ser hon en annan kvinna som står och väljer tomater, medans den kvinnan tittar på tomaterna passar den andra kvinnan på att byta ut hennes korg mot sin egen, tomma korg och går sedan nöjt till kassan och betalar. Haha!!

Sen var det en annan tjej, hennes kille skulle flytta in hos henne. Hon gillade inte hans möbler och saker, så efter mkt tjafs så gick han med på att ställa ner dom i förrådet. En dag kom han hem med en tavla som var arvegods som hade gått i arv inom familjen i många många år. Tjejen tyckte tavlan var det fulaste hon hade sett och funderade ut ngt sätt att bli av med den. En natt gick hon ner i köket och lyfte av tavlan från dess spik och låtsades sen på morgonen förvånad över att tavlan stod på golvet, killen satte upp den igen. Tjejen gjorde om samma sak ett par nätter, mer behövdes inte för att killen skulle tycka den var kuslig och körde tillbaka den till sina föräldrar!!

Nu ska vi snart grilla *mums*

Inga kommentarer: