lördag 8 augusti 2009

09-08-08

Nu var det ett tag sen igen...

I torsdags kom mamma hit, hämtade upp henne i nyk. vid 08.15 sen gick vi till princess och åt frukost. kom väl hem strax efter 09.00 då satt vi bara och snackade en stund innan vi kom på att vi åker till jogersö och solar och badar. Sagt och gjort så for vi dit....superskönt!!! När klockan började närma sig 14.00 begav vi oss hemåt för att förbereda lunchen. Dillkött med potatis *mums* sen åkte jag och mamma in till stan, först till pelles lusthus och sen en runda i affärerna innan det var dags för mamma att ta bussen hem igen.



Igår tog jag och A båten ut till stugan och låg där och solade efter ett par timmar åkte vi ut med båten igen och åkte till en klipphäll där Janne och Sara låg och solade och badade *mysigt* sen på kvällen gick vi hem till Magnus och Linda för att fira Lisa som blev 3 år igår!



Och idag har vi alltså bröllopsdag!! så 14.10 avgår bussen från nyk. som ska ta oss till cinderella båten och våran lyxhytt. Imorgon blir det även spa =) men vi funderar på att ev. hoppa det om vädret är så här fint så vill man ju hellre sitta på akterdäck och dricka goda drinkar =)

Nähe måste se till att packa nu då!!



Inga kommentarer: